DNEVNIK VOŽNJI

Često nalazimo da većina kompanija razmatra stvaranje knjige putovanja kao nepotrebne birokratije i neophodnog zla koje država od njih traži.

INFOCAR koristi satelitski GPS sistem za kontinuirano određivanje trenutnog položaja vozila tokom rada. Operativni podaci se kontinuirano čuvaju direktno u memoriji uređaja. Mreža mobilnog operatera se prenosi na centralni server, gde se automatski kreira dnevnik i na kraju meseca sumira se u obliku mesečnog izveštaja. Ovi izveštaji se mogu slati na vašu e-mail adresu automatski, dnevno ili mesečno.

AUTOMATSKI UPRAVLJAJTE KNJIGOM POMOĆU GPS-A

NAŠ SISTEM ZA NADZOR JE U POTPUNOSTI AUTOMATIZOVAN I DIZAJNIRAN DA OMOGUĆI ŠTO BRŽE, LAKŠE I NEPOTREBNIJE PRIKUPLJANJE I OBRADU PODATAKA. ZAHVALJUJUĆI SVOJOJ VARIJABILNOSTI, ONA OMOGUĆAVA DA SE ODRŽI JASAN PROGRAM VOZILA U SVAKOJ KOMPANIJI.

INFOCAR automatski kreira knjigu pogona - bez intervencije vozača, sprečava pogrešno predstavljanje podataka o vozilu i radnih parametara.

Prednost je što sa našim sistemom dobijate veoma precizan pregled troškova po vozilu.

Knjiga vam pomaže da pratite kada vaše vozilo treba da prođe, na primer, redovni tehnički pregled, MOT ili da li ima nesrazmernu potrošnju i tako dalje.

Sa ovim karakteristikama, "nepopularna fabrika papira" postaje nezamenljiv i koristan pomoćnik koji vam pomaže da pratite troškove poslovanja i povećate performanse vaših zaposlenih.

INFOCAR sistem za nadzor vam omogućava da lako pratite kretanje vaših vozila tokom obrade i kreirate elektronsku putnu knjigu koja se može koristiti u poreske svrhe.

Prema izmenjenom Zakonu 595/2003 iz marta 2009. godine, vlasnik vozila koji ima satelitsko praćenje kretanja vozila ima pravo da prebroji višak potrošnje goriva u poreskim troškovima.

Základné vlastnosti knihy jázd zo systému INFOCAR

POTPUNO AUTOMATSKI GENERISAN

POGLEDAJTE LOKACIJU VOZILA NA GOOGLE MAPAMA

PREGLED ONLINE VOZILA

NAŠ RIDE BOOK JE ODOBREN OD STRANE MAA SR

IZVEZI KNJIGE U (.CVS)

UREĐIVANJE UZ ZADRŽAVANJE PODATAKA JEDINICE

MOGUĆNOST SPAJANJA / SPLIT VOŽNJE

MOGUĆNOST PROMENE VOZAČA

DOPUNJAVA SVRHU VOŽNJE

UVOZ PODATAKA O snabdevanju GORIVOM (OMV, NIS, Gaspromneft, ITD.)

COMPUTED SPEED KOREKTOR

REZOLUCIJA O POSLOVANJU / PRIVATNOJ VOŽNJI

FILTRIRANJE PODATAKA PREMA PRAĆENIM kriterijumima

STATISTIČKI REZULTATI

IZVOZ PODATAKA IZ BAZE PODATAKA U MNOGIM FORMATIMA

KAO DEO NAŠIH USLUGA, NUDIMO VAM IZBOR VIŠE MODULA U ZAVISNOSTI OD VAŠIH INDIVIDUALNIH ZAHTEVA ZA USLUGOM. POGLEDAJTE NAŠE cenovnike ZA DETALJE NAŠIH USLUGA I TROŠKOVA. Isprobajte besplatno

TAKOĐE PROBAJTE DEMO NAŠE INFOCAR USLUGE. Demo